Citadela nekretnine je ovlaštena agencija za posredovanje u prometu nekretnina s adresom poslovanja u Zadru, Put Murvice 16 /II. Naše područje djelovanja je u zadarskoj i šibensko-kninskoj županiji.

Obavljamo posredovanje pri prodaji, kupnji ili najmu nekretnine, poput obiteljskih kuća, tradicionalnih kamenih kuća, stanova i apartmana, poslovnih prostora te poljoprivrednih i građevinskih zemljišta.

Ukoliko prodajete nekretninu nudimo Vam potpunu uslugu, počevši od pregleda i procjene tržišne vrijednosti, provjere dokumentacije, savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva na novog kupca.

U individualnom i detaljnom razgovoru sa svakim kupcem pronalazimo odgovarajuću nekretninu po njegovim ukusima i potrebama, uz provjeru dokumentacije i savjetovanje. .

Posjedujemo Licencu HGK komore za posrednika u prometu nekretninama, te surađujemo sa odvjetnicima, javnim bilježnicima, geodetima, projektantima, građevinarima i ostalim stručnjacima kako bi kroz timski rad ponudili cjelovitu profesionalnu uslugu.

Obratite nam se s povjerenjem i pronađite svoju novu nekretninu!

 

Naziv: CITADELA j.d.o.o. za posredovanje u prometu nekretnina

Adresa sjedišta: Ulica Ante Starčevića 19 B, Zadar

Adresa poslovanja: Put Murvice 16, Zadar

OIB: 74843675684

Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zadru - stalna služba u Šibeniku, MBS: 110084105 , Tt-18/3251-4

Članovi uprave: Mate Budimir

Telefon: +385 95 395 1364

E-mail: info@citadela.hr